Gesloten overkapping Comfort Archives - Molenkoning

Gesloten overkapping Comfort

Hoe veel kost een gesloten overkapping Comfort?

Om een prijs te berekenen van een gesloten overkapping Comfort zijn er een aantal factoren die meewegen. Diameter, goothoogte en sneeuwlast. Wij maken iedere kap op aanvraag klantspecifiek. Als u de prijzen wilt weten vul het formulier in en we komen snel in contact.

Hoe veel kost een gesloten overkapping Comfort?2020-06-30T12:34:42+00:00

Wat voor grondwerk moet ik doen om een gesloten overkapping Comfort te bouwen? Wat voor fundering heb ik nodig?

Voor de gesloten overkappingen Comfort heeft u fundamenten nodig. Ons team zal een grondplan voorbereiden waarmee u het beton kun maken. Als u dit niet kunt of zelf niet wenst te doen hebben wij de oplossing; prefab betonnen fundamenten. Kijkt u op deze pagina voor meer informatie. https://molenkoning.com/nl/producten/grondwerken-voor-paardensport-overkappingen/

Wat voor grondwerk moet ik doen om een gesloten overkapping Comfort te bouwen? Wat voor fundering heb ik nodig?2020-07-01T10:10:56+00:00

Kan ik zelf de gesloten overkapping Comfort opbouwen?

Zeker! De meeste klanten van ons bouwen zelf hun molen - en overkapping! Ook bij onze overkappingen zit een eenvoudige handleiding om uw project te kunnen bouwen.

Kan ik zelf de gesloten overkapping Comfort opbouwen?2020-06-30T12:34:42+00:00

Wordt de gesloten overkapping Comfort thuis geleverd?

U heeft zelf de keuze! Wij kunnen transport tot bij u aan de deur regelen, of u komt deze bij ons ophalen. Wij leveren gesloten overkappingen over de hele wereld iedere dag. In geval van export hebben wij een douanedeclarant in huis en regelen wij alle benodigde documenten en uitvoer. Vraag onze naar de transportprijzen.

Wordt de gesloten overkapping Comfort thuis geleverd?2020-06-30T12:34:42+00:00

Title